CNS-Review: AscultaLive - aplicatia care aduna 99% din radiourile online si fm

  Salutare controversistilor si bine v-am gasit la un blog. Pentru inceput tin sa va multumesc tuturor pentru feedback. Imi pare sincer rau ca nu imi ajunge timpul pe cat as putea posta, insa sper sa vin de fiecare data cu cate ceva interesant. Spre exemplu pot spune sigur ca mai pregatesc inca doua reviewuri cam in acelasi stil caracteristic, un interviuCNS, prin august de exemplu e posibil sa particip si la un eveniment local mai important si multe alte proiecte.
  Asa ca va recomand sa va abonati la acest blog cu adresa de email, pentru a primii notificari cand postez.
  Asadar iata in continuare inca o noutate aici in ControversaBlog. Pentru prima data o sa incerc sa fac un mic review, daca ii pot spune asa, la o aplicatie din Google Play destinata radiourilor online si fm din Romania si din lume.
 Intr-o lume in care tehnologia este perzenta tot mai mult in vietile noastre, oferindu-ne nenumarate posibilitati, in acelasi timp usurandu-ne viata chiar, iata aplicatia de mobil care iti da posibilitatea sa asculti mai multe radiouri din online-ul romanesc si din mai toata lumea.
 As ca iata ca in era in care exista acum pe mobil aplicatii pentru orice, de la cum dormi, pana la cum sa pregatesti mancarea, iti prezint asadar una pentru radiouri online dn Romania si nu numai. Se numeste AscultaLive si este disponibila in GooglePlay gratuit, aici. Pot sa spun ca este una chiar foarte tanara. in mediul online. Daca gresesc imi pare rau de confuzie. Cel putin pentru mine, care pot sa zic ca o folosesc aproape zilnic, deoarece chiar sunt un consumator de continut de radio online si nu numai. Si chiar ma bucur ca acum exista aceasta aplicatie de mobil fiindca, parerea mea, era nevoie de una asa mai serioasa. Bineinteles ca, in caz ca sunteti intr-o zona in care radioul dvs preferat din fm nu are acoperire aici, aveti posibilitatea sa il gasiti oricand, cu ajutorul unei conexiuni la internet.
 Asadar iata in continuare o parere personala despre aceasta aplicatii, care pentru ca sa zicem ca este la inceput de drum mai exista si cateva mici probleme, daca le pot zice asa, sau mai degraba loc de completari. Asa ca cu aceasta ocazie, pentru ca o folosesc aproape frecgvent o sa pot sa imi exprim o parere despre aceasta, cam ce mai trebuie rezolvat, unde mai trebuie lucrat si multe alte pareri. Si in caz ca si dvs ati mai dscoperit si altele va invit bineinteles in sectiunea de comentarii sa le lasati. Nu vreau sa para a  rautate, repet sunt pareri personale si ceea ce am observat eu ca mai trebuie lucrat. Si astfel impreuna cu voi controversistii si nu numai, sa ajutam la imbunatatire.
 Asa ca iata pentru inceput cateva lucruri bune ce se o diferentiaza de alte aplicatii asemanatoare:
 - este destul de simpla si usor de folosit la indemana oricui, aceasta fiindca este o platforma destul de noua si intr-o contitua dezvoltare. Dupa cum spun si administratorii platformei AscultaLive.ro "se doreste a fi o completare la necesitatile unui public dinamic, caruia ii lipseste un lucru esential: simplitatea." Si se pare ca au dreptate.
- Mereu in contact cu utilizatorii intr-o sectiune de intrebari si sugestii.
- In caz ca apare vro eroare in aplicatie o poti semnala imediat echipei la fel intr-o sectiune de mesaje.
- Foarte simplu daca doresti sa cauti radioul tau favorit, in caz ca esti pentru prima data in aplicatie.
-  Si bineinteles dupa ce ti-ai instalat aplicatia si ai cautat radioul preferat il poti adauga foarte simplu
in propria zona de radiouri favorite, astfel nu va fi nevoie sa il cauti de fiecare data cand folosesti aplicatia. Aici bineinteles as putea sa va fac o recomandare in caz ca doriti sa ascultati online un radio putin mai tanar, cu muzica nonstop, neintrerupta de publicitate. Este vorba de Radio Whisper, unul inca in crestere si dezvoltare, dar cu muzica nonstop.
- Iar daca chiar ai propiul radio online si vrei sa il promovezi cei de la AscultaLive.ro iti ofera bineinteles sansa sa iti adaugi propriul radio pe site-ul lor.
- Si bineinteles aproape de final am lasat aceasta parere despre faptul ca datorita simplitatii sale pot sa spun sincer, ca merge foarte bine, fara intrerupere chiar si la conexiuni mai slabe de internet. Personal va zic ca o folosesc aproape zilnic la o conexiune de wi-fi si se descurca foarte bine.
- Asadar la final am sa va spun o chestie pe care, am observat-o si cred ca este cam o eroare, zic eu, fiindca de fiecare data cand deschid aplicatia si da sa se incarce lista completa, la un moment dat Androidul imi cere sa inchid aplicatia, iar daca incerc a doua oara merge perfect. Sa fie oare o eroare? Va astept mai jos in comentarii sa imi spuneti daca si la voi se intampla acelasi lucru. Si cam asta a fost momentan singura chestie un pic mai deranjata pentru mine la aplicatie. In rest totul e foarte bine.
 Pana atunci va multumesc ca ati ajuns pana aici si nu uitati sa va abonati la acest blog, pentru a fi primii care afla ce si cand mai postez. Este foarte important pentru mine, ma motiveaza sa merg mai departe si bineinteles daca vreti sa sustineti acest proiect sa il dezvoltam impreuna aici ai un link

Comentarii